Dr. Rados Djinovic, un chirurg de exceptie

Dr. Rados Djinovic chirurg urogenital
 

Dr. Djinovic Rados este actualul presedinte al fundaţiei Perovic, un chirurg de excepţie care are peste 24000 de ore petrecute în sala de operaţie. El a preluat ştafeta de la academician profesor doctor Sava Perovic in 2010, cand acesta a murit la varsta de doar 63 de ani. Academicianul Sava Perovic si-a inceput activitatea in 1980 fiind pionier in reconstructia uro-genitara, dezvoltand de-a lungul activitatii sale multe tehnici, uimind prin rezultatele sale. Daca academicianul Sava Perovic l-a avut ca mana dreapta pe dr. Djinovic Rados , el la randul lui are azi pe dr Nikola Stanojevic, impreuna cu care formeaza o echipa desavarsita.

Serviciile Fundatiei Sava Perovic includ cele mai bune proceduri medicale pentru epispadias și chordee precum hipospadias, incontinenta urinara, extrofia vezicii urinare, repararea fistulei, stenoza meatală si orice alte anomalii ale penisului,  sindroame ale sistemului uro-genital, corectarea tuturor defectelor congenitale si anomalii uretrale, toate celelalte probleme genito-urinare.

Djinovic nu percepe taxe chirurgicale pentru tratarea complicatiilor postoperatorii. In pretul operatiei este inclus totul.

Pentru afectiunile care nu pot fi tratate in Romania puteti obtine bani pentru tratament in strainatate de la DSP pe baza ordinului 50 din 2004. Pasi necesari pentru a obtine bani de la Ministerul Sanatati ii gasiti urmand link-ul : http://www.dizabil.eu/?q=content/cum-s%C4%83-ob%C5%A3ii-de-la-ministerul-s%C4%83n%C4%83t%C4%83%C5%A3i-bani-pentru-tratament-strainatate

Pe dr. Rados Djinovic il puteti gasi pe net:


Dr Rados Djinovic opereaza si ofera consultatii la clinicile: